Dé mini fotoshoot voor ondernemers

Portrait Five

snel, krachtige professionele beelden

Kort, maar enorm krachtig! De fotoshoot voor ondernemers. Steeds op een andere locatie.
Ben je nieuw? Dan is dit de perfecte manier om mij en mijn werkwijze te leren kennen. Je krijgt namelijk de helft van je investering terug in de vorm van korting op de Branded Beeldbank shoot als je besluit deze te gaan doen.

Dé mini fotoshoot voor ondernemers

Portrait Five

Hoe werkt het precies?

Je boekt een bepaalde tijd. Zorg dat je ongeveer 5 minuten van te voren aanwezig bent. We kletsen heel kort even en gaan dan meteen aan de slag. Niet dat we dan stoppen met kletsen hoor, maar je moet af en toe wel heel even stil zijn om scheve gezichten te voorkomen. 

Na het half uur kies je de favorieten en staat de volgende alweer op de stoep. 

Tik tok tik tok

Binnen een half uur schieten we ijzersterke beelden. Je kan het makkelijk tussen je andere werkzaamheden in plannen.

Ideeën

Je mag mij gerust verzoekjes sturen, vragen stellen en inspiratie foto’s met mij delen. Leuk zelfs!

5 social-ready beelden!

Je mag direct na het schieten jouw favorieten beelden kiezen! Dit mogen er nog meer dan 5 zijn. Deze bewerk ik en zet ik in jouw eigen onine gallerij. Vanuit daar kan je op je gemak de definitieve keuze maken.

Time to shine!

Je hebt slechts enkele dagen na de Portrait Five jouw foto’s al in handen. Nu heb jij de mooie taak om deze te gaan delen. 

Vraag hier vrijblijvend alle informatie over de mini fotoshoot voor ondernemers op!

Ik had aangegeven dat ik ook graag buiten foto’s wilde maken voor een gekleurde muur zodat het bij mijn social media kanalen zou passen. En dat was gelukt! Ik kreeg de volgende dag nog alle foto’s binnen om een selectie te maken en de dag erna had ik alle foto’s al binnen! Ze zijn lekker divers en ben er heel erg blij mee.

Linda (Hebbers Shop)

@hebbers

Elena stelde mij eigenlijk gelijk op mijn gemak en komt met leuke ideeën voor poses of leuke hoekjes om een mooie foto te maken. Ik had de foto’s mega snel en ze zijn prachtig!

Sanne (SDG Creative Consultancy)

@snnne

In een super korte tijd heeft Elena mij helemaal als mezelf op de foto weten te zetten. Ze stelde me heel snel op mijn gemak, heeft op veel verschillende plekken in het restaurant foto’s gemaakt en nog geen 3 dagen later had ik de definitieve foto’s al in mijn inbox. De foto’s zijn super mooi geworden en ga ik veel gebruiken voor zowel social media als mijn website. 

Marloes (Goals on Heels)

@goalsonheels

Legal info

KvK 69808465
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
Cookiebeleid
Fotograaf in Waalwijk
® 2019 - 2020 Creative Solver

error: