Spreken mijn foto’s en werkwijze jou aan?

Laten we dan een gratis én vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen! Heb je andere vragen, mag je die uiteraard ook altijd stellen. Ik beantwoord deze graag!

Wil je graag wat meer van mij zien? Volg me dan ook op Instagram. Stuur je dan ook een even een berichtje? Dan kan ik jou ook volgen.

14 + 3 =

FAQ

Frequently Asked

Valt de camera mij niet aan?

Nee hoor, hij is goed afgericht. Sowieso laat ik jullie eerst rustig aan elkaar wennen. Ik weet zeker dat jullie al snel vrienden zullen zijn!

Wanneer kan ik betalen?

We hebben eerst vrijblijvend een kennismakingssgesprek zodat we zeker weten dat er een klik is. Daarna pikken we een datum en stuur ik een factuur. Als deze voldaan is staat jouw boeking definitief en kunnen we van start. 

Wat kan ik het beste aandoen?

Wat bij je past en waar jij je goed in voelt! Hoe beter jij je voelt, hoe beter je op de foto staat! Je kan bijvoorbeeld ook denken aan kleuren die bij jouw branding passen. Natuurlijk denk ik ook graag met je mee. 

Hoe houd ik de combinatie tussen professionele foto's en eigen foto's?

Na afloop krijg je mijn preset/filter mee. Hiermee kun je jouw eigen foto’s in dezelfde stijl bewerken. Ook geef ik je nog een aantal tips mee over het online zichtbaar zijn. 

"Ik help ondernemers met personal branding & online zichtbaarheid door hun verhaal te vertalen naar beeld."

Elena Malagrida | Branding Fotograaf voor ondernemers | Bedrijfsfotografie in Waalwijk

Legal info

© 2018-2019 Creative Solver
Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring
KvK: 69808465
Gevestigd in Waalwijk

error: