Selecteer een pagina

Bedrijfsreportage

jouw verhaal vertaald in beeld

foto’s die passen bij jouw branding

Bespaar jezelf de tijd met het aankloten van 100 selfies en bedenken wat voor foto je nu weer kan posten, kies voor professionele foto’s! Foto’s die uitstralen wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Geen routine foto’s, maar maatwerk dat écht bij jou past. Plezier hebben tijdens de fotoshoot staat centraal en jij gaat vol zelfvertrouwen voor de camera staan, let maar op! Door jezelf te laten zien onderscheid je je van de rest, want niemand is zoals jij! Met deze foto’s maak je jouw branding compleet en laat je zien waarom potentiële klanten juist bij jóu moeten zijn.

0

Van portret tot complete beeldbank

Door de verschillende pakketten kan je kiezen wat het beste bij je past. Heb je een ander idee? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

g

Afgestemd op jouw branding

Met een compleet concept krijg jij precies wat je nodig hebt. Te beginnen met een brand quiestionnaire, moodboard en idee. Dat wordt uitgewerkt tot een geheel concept met locatie en kledingadvies. 

w

Kletsen!

Onder het genot van een drankje óf virtueel bespreken we jouw wensen en ideeën. Ik vind het belangrijk dat er een klik is, anders gaat het niet door. Ik wil namelijk dat jij je 100% op je gemak voelt én dat het gezellig is.

Aanleveren

Ik streef ernaar om de foto’s al binnen één week te sturen, maar binnen twee weken heb je ze sowieso. Met veel aandacht selecteer en bewerk ik elk beeld. Via WeTransfer krijg je de foto’s in HR én in socialmedia formaat.

Make Your Content a Priority.

I certainly will.

Bedrijfsfotografie

Prijzen zijn inclusief btw, recht toe recht aan!
Het enige dat je erbij hoeft te rekenen zijn de reiskosten à €0,30 vanaf 5143 Waalwijk

Elena leerde ik kennen in april, tijdens de eerste editie van Shoot&Talk. Een vrolijke meid die wist waar ze het over had. We hielden contact via Instagram en zo bleven wij elkaar volgen. Dat is dan weer het prettige aan social media, je bent elkaar niet direct uit het oog verloren. Tijdens de laatste maanden van 2018 zag ik dat Elena bezig was haar diensten te verfijnen. Extra trigger voor mij, want ik wilde graag een nieuwe beeldbank omdat ook ik bezig was met het verfijnen van mijn diensten.

Elena en ik kwamen raakten aan de praat en het prettige vond ik dat Elena heel erg meedacht in oplossingen en mogelijkheden, rekening houdend met mijn wensen en haar eigen mogelijkheden. Ik vertelde Elena dat ik heel graag foto’s rond het strand wilde, niet omdat ik nou zo graag op het strand kom om te zonnebaden, maar wél om lekker uit te waaien. Geen probleem voor Elena, zij maakte een prachtig moodboard en zo stonden wij 27 november op het strand van Kijkduin én Scheveningen!

Ik heb gekozen voor haar complete beeldbank pakket, wat inhield dat ik meerdere keren van kleding kon wisselen én we verschillende leuke plekjes konden bewonderen. Niet alleen binnen, maar ook buiten. En vergeet ook de overheerlijke lunch niet. De dag was geslaagd, het was gezellig en ik voelde mij (weer) op mijn gemak bij Elena. Ik had er vertrouwen in dat er vást wel wat leuks tussen zou zitten (ik vind mijzelf niet zo’n fotomodel).

Toen ik na 2 (!!) dagen al de foto’s toegestuurd kreeg, was ik meer dan enthousiast. De foto’s zijn fantastisch geworden! Elena heeft mij vastgelegd, precies zoals ik ben. Ook anderen, bekenden van mij, zien dit terug in de foto’s. Precies zoals ik dat wilde.

Elena, dank voor de prachtige foto’s. Ik ben er onwijs blij mee en ik weet zeker dat wij elkaar nog vaker gaan zien

Christa Regterschot

@by.christa

Ik kwam in contact met Elena via Instagram en was gelijk weg van haar stijl. De lichte, heldere foto’s waren precies wat ik voor ogen had voor @budgethome. Elena en ik planden de fotoshoot nog binnen dezelfde maand. Fijn dat het zo snel kon! Elena maakte een Pinterest moodmoard met beelden waar ik me helemaal in kon vinden. Op de dag van de fotoshoot zagen we elkaar voor de eerste keer, maar het voelde gelijk vertrouwd. Ik vind het normaal gesproken behoorlijk ongemakkelijk om op de foto te gaan, maar bij Elena voelde ik me al snel op mijn gemak. We hebben op verschillende locaties foto’s gemaakt. Ik vond het heel fijn dat Elena zelf ook ideeën inbracht, waardoor er afwisselende beelden zijn geschoten. Binnen een week had ik de foto’s al binnen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en weet dan ook zeker dat dit niet de laatste keer zal zijn dat ik Elena vraag voor een (bedrijfs)shoot.

Desiree de Vreede

Budgethome, @budgethome

Ik vond het best wel spannend om iemand bij mij thuis foto’s van mij te laten maken. De doorslag om voor jou te kiezen was dat we van te voren een heel gezellig gesprek hebben gehad via Skype en dat je met een moodboard wilde laten zien wat je in beeld wilde brengen.

Wat mij betreft heb je precies in beeld kunnen brengen wat ik voor mijn gevoel niet goed kon uitleggen. Jij zei hetzelfde bij je moodboard, maar dat begreep ik dus perfect. Hoezo beelddenkers? 😉

Geen enkel moment heb ik me ongemakkelijk gevoeld. Het ging voor mijn gevoel allemaal als vanzelf, en dat is ook te zien op de foto’s. Ik ben er heel erg blij mee, en als ik nog eens foto’s nodig heb dan kies ik zeker voor jou!

 

Leonie van Berkel

@loainterieurs

Answers to Your Questions

Wat kan ik het beste aandoen?

Wat bij je past en waar jij je goed in voelt! Hoe beter jij je voelt, hoe beter je op de foto staat! Je kan bijvoorbeeld ook denken aan kleuren die bij jouw branding passen. Mocht je er zelf niet uitkomen, denk ik graag met je mee.

Hoe kies ik een locatie?

Misschien heb je zelf al in gedachte dat je bijvoorbeeld foto’s thuis wilt, op je kantoor, in de buitenomgeving of in een koffietentje. Weet je al specifiek waar je heen wilt of juist nog helemaal geen idee. Hoe dan ook help ik je bij je keuze door te kijken naar wat bij je branding en ons moodboard past.

Wanneer moet ik betalen?

We hebben eerst vrijblijvend een kennismakingssgesprek zodat we zeker weten dat er een klik is. Daarna pikken we een datum en stuur ik een factuur. Als deze voldaan is staat jouw boeking definitief! 

Gebruik jij de foto’s die je van mij maakt ook?

Als het mag heel erg graag! Uiteraard ben ik blij als ik mijn werk mag laten zien op mijn website en/of social media. Graag schrijf ik een blog of deel ik posts met uiteraard jouw naam erbij. Andersom zou ik het ook heel leuk vinden als je de foto’s deelt met mijn naam erbij zodat je andere kan helpen mij te vinden.

© 2018-2019 Creative Solver  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Verklaring  |  KvK: 69808465

error: